Wolf Tyres

Wolf Tyres däck

WOLF TYRES

 

Wolf Tyres är ett hållbart företag med huvudkontor i Estland, de tillverkar vinterdäck för bilar och skåpbilar. Företaget har en distinkt teknik för att producera rågummi som effektivt tillämpas även i andra sektorer.

 

Gummiblandningar som är lämpliga för nordiska friktionsdäck har formulerats i företagets laboratorier av skickliga tekniker. Wolf Tyres har tillverkningsanläggningar i Maardu och Voka.

 

Wolfs vinterdäck är skräddarsydda för att möta kraven på den utmanande nordiska marknaden med svåra väderförhållanden, särskilt i de baltiska och skandinaviska länderna. Företagets målkunder är miljömedvetna och ekonomiska köpare som föredrar en prisvärd och lokalt utvecklad produkt med ett mindre miljöavtryck.

 

Däckets kvalitet och funktioner har validerats av proffs som ofta verkar under utmanande vägförhållanden, till exempel buss- och taxichaufförer på landsbygden. Genom att välja däck från Wolf kan kunder spara pengar och skydda miljön utan att kompromissa med kvalitet eller säkerhet.

 

Wolf är den estniska däcktillverkaren med lång historia

 

Wolf Tires är en estnisk bildäcktillverkare som har en lång historia, som började med öppningen av sin första bildäcksbutik 1991. Under åren har de utökat sin verksamhet och har nu sin egen produktionsenhet. Med 25 års erfarenhet har de utvecklat högteknologiska produktionstekniker.

 

Wolf tillverkar också regummerade däck

 

Wolf Tyres är en känd producent av regummerade däck för lätta motorfordon, off-roaders och minibussar. De kan producera upp till 50 000 däck på ett år och använda nya tillverkningstekniker för att ta itu med problem relaterade till däckslitage, balansering och stabilitet.

 

För närvarande inga Wolf Tyres i lager.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.