Zeetex

Zeetex däck

Zeetex däck

 

Zeetex Tires är ett företag baserat i Förenade Arabemiraten som grundades 2005 och ägs av ZAFCO International som är ett ledande däcktillverknings- och distributionsföretag. Med toppmoderna fabriker som ligger i Thailand och Indonesien producerar Zafco ett omfattande utbud av däckmärken som tillgodoser olika industrier och marknader, inklusive personbilar, SUV: er, kommersiella fordon och terrängfordon.

 

Kärnan ligger i forskning och utveckling

 

En av kärnstyrkorna hos Zeetex däck är dess engagemang för forskning och utveckling. Företaget investerar kraftigt i att utveckla nya däckteknologier och innovationer, med fokus på att förbättra produkternas prestanda, hållbarhet och säkerhet. Detta har gjort det möjligt för Zeetex att utveckla en rad innovativa däckdesigner som erbjuder utmärkt grepp, hantering och bromsprestanda på olika underlag och väderförhållanden.

 

Populära däck

 

Zeetex tillverkar ett brett sortiment av däck för att tillgodose kundernas olika behov. De erbjuder också en rad olika sommardäck, vinterdäck och helårsdäck för att möta kraven på olika väderförhållanden.

 

Zeetex HP2000 VFM – Är ett mycket populärt däck som är designad för personbilar. Detta däck erbjuder en balans mellan högpresterande hantering, smidig resa och utmärkt bränsleeffektivitet. Det har ett asymmetriskt slitbanemönster, som ger bättre hantering och grepp på både blöta och torra underlag.

 

Zeetex är SU1000 – Ett däck som är designad för SUV. Detta däck ger dig ett gott grepp och bra hantering på både våta och torra underlag, med sitt unika slitbanemönster som är utformat för att förbättra stabilitet och dragkraft på olika ytor. Däcket är också utformat för att ge en bekväm och tyst resa.

 

SÖK PÅ DIN BIL

Mata in registreringsnummer och sök passande däck eller fälg till din bil.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.