Zenises

Zenises däck

 

T BY ZENISES

Zenises är ett unikt företag som fokuserar på att ge utomordentlig kundservice och skapa innovativa lösningar för fordonsindustrin. Med huvudkontor i Storbritannien och kontor i Förenade Arabemiraten, Sydafrika, Tyskland, Italien och Spanien har de en global räckvidd och expertis för att hjälpa deras kunder att lyckas på sina respektive marknader. Till exempel samarbetar man med WestLake, Kapsen, iLink och Triangle för att nämna några.

Teamet har lång erfarenhet inom fordonsindustrin, och är dedikerade till att arbeta tillsammans med sina kunder för att förstå deras unika behov och utmaningar.

Intressant fakta om företaget

Zenises är ett innovativt företag inom däckindustrin som har gjort stor succé på marknaden sedan lanseringen av deras Z-däck. Detta däck ansågs revolutionera marknaden och blev snabbt en favorit bland bilentusiaster. Utöver att erbjuda högkvalitativa däckprodukter, har Zenises också en stark närvaro inom motorsport, inklusive ett eget racingteam som tävlar i bland annat drifting.

Namnet "Zenises" är en kombination av orden "zen" och "genesis", vilket återspeglar företagets filosofiska företagsstil. De är djupt passionerade av att bygga starka varumärken och partnerskap, samtidigt som de strävar efter att göra gott och göra vad som är rätt.

T är ett nytt och innovativt varumärke inom däckbranschen som tillverkas av Zenises, vars syfte är att tillhandahålla ett utbud av däck som passar värdemedvetna bilister.

Zenises har sålt världens dyraste däck

En annan anmärkningsvärd prestation av Zenises är deras inträde i Guinness rekordbok 2016, när de tillverkade världens dyraste däck till en prislapp på 600 000 dollar. Däcket såldes till en privatperson och hela summan skänktes till Zenises Foundation för välgörande ändamål.

För närvarande inga Zenises i lager.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.