Däckbyte i Helsingborg

Du och din bil förtjänar det bästa, och det gör dina däck också. Gör dina däckbyten i Hesingborg på Däckline kan du alltid vara säker på att få service och produkter av högsta kvalitet, med expertis och tjänster som passar just dig.


Däckskifte endast 249kr/ Personbil

Däckskifte endast 349kr/ Suv

 

Däckhotell i Helsingborg

Det är inte alla som har plats att förvara sina sommar- och vinterdäck hemma mellan säsongerna, och det krävs en viss typ av miljö för att däcken ska hålla sig hela och trafiksäkra. Dessutom är det numera förbjudet för den som bor i lägenhet att förvara sina däck i fastighetens källar- eller vindsförråd. Att förvara sina däck i vårt däckhotell i Helsingborg är en trygg och smidig lösning som kan förenkla din vardag på flera sätt.

Bekvämt och säkert

I våra lokaler förvarar vi däcken i en miljö som är optimerad för att gummit inte ska påverkas. Temperaturen och luftfuktigheten är anpassad utifrån detta, och däcken förvaras mörkt och skyddat från diesel och avgaser som annars kan skada dem på sikt. Däckhotellet är väl försäkrat, så dina däck kan vila tryggt i väntan på nästa säsong.

Smidiga byten

När det är dags för ett byte bokar du tid hos oss. Då förflyttar vi däcken till verkstaden och ger dem en extra kontroll inför bytet. Om dina gamla däck slitits ut kan vi också hjälpa dig att ordna nya. Dessutom erbjuder vi ytterligare tjänster såsom hjulskifte, försäkring, balansering med mera. Du kan själv välja vilken prisklass som passar bäst för just dig.

Brons Silver Guld
Hjulskifte Hjulskifte Hjulskifte
Förvaring Förvaring Förvaring
Däckkontroll Däckkontroll Däckkontroll
Försäkring Försäkring Försäkring
  Tvätt Tvätt
    Balansering
Pris: 550kr/Säsong Pris: 650kr/Säsong Pris: 850kr/SäsongSnabba byten på drop-in

Om du bara är intresserad av att göra ett snabbt däckbyte är du välkommen till oss på Däckline i Helsingborg. I vår verkstad erbjuder vi byte, balansering och enklare service som inte kräver någon tidsbokning. Medan du väntar på att bilen ska bli klar kan du slå dig ner med en kopp kaffe som vi bjuder på.