Just nu! Paketpris vid köp av däck+fälg!

Japan Racing fälgar

Japan Racing-fälgen har ett läckert konkavt utseende med kraftfulla ögonfallande färgsättningar - det är svårt att tänka sig en fälg med högre coolfaktor än denna. Däckline har ett nära samarbete med Japan racing och kan erbjuda snabba leveranser. 

JR Wheels från Polen är en erfaren fälgtillverkare med åratal av innovativ utveckling i bagaget. Här kombineras avancerad teknik med ett imponerande utseende. Man kan inte sluta titta på dessa vackra och innovativa fälgar - de bildar fyra kraftpaket under bilen och särskiljer sig direkt från mängden. En Japan Racing fälg passar lika bra på gatan som på den lyxiga bilen, utbudet passar alla med dimensioner från 15 till 20 tum. Kvalité och innovation kombineras med snygg design.

JR Wheels


JR Wheels från Polen är en erfaren fälgtillverkare med åratal av innovativ utveckling i bagaget. Här kombineras avancerad teknik med ett imponerande utseende. JR Wheels samverkar med däckline för den svenska marknaden.  Däckline driver också fälgtillverkarens sajt för Sverige sedan 2018. Fälgmärket skapades med tanke på europeisk expansion. Från Polen levereras fälgar till många länder inom EU. Det finns idag drygt ett 50-tal olika fälgar.

Kvalitet och innovation blandas med en "killer design"


Man kan inte sluta titta på dessa vackra och innovativa fälgar - de bildar fyra kraftpaket under bilen och särskiljer sig direkt från mängden. En Japan Racing fälg passar lika bra på gatan som på den lyxiga bilen, utbudet passar alla med dimensioner från 15 till 20 tum.

Tekniken är högklassig men hur är det med kvaliteten i övrigt?
Varumärket arbetar löpande med kvalitetskontroller och fälgen genomgår flertalet sådana innan försäljning. För dig som letar efter en supersnygg fälg med konkavt utseende är detta himmelriket. Även prismässigt. Detta är ingen budgetfälg men exempelvis BMW-fälgar är skyhögt mycket dyrare. En 15-tums Japan Racing fälg kan börja runt 1 500 kronor och sedan klättra uppåt i pris, så visst är det bra priser för en unik fälg.

Modeller


Japan Racing har flertalet valmöjligheter om du gillar en konkav look. En intressant och omtyckt fälg är JR11. Denna är utförd i aluminium av hög kvalitet och har tio ekrar. Det finns flera färgval från det mer klassiska silver till exklusivt svart. Just den här silverfärgen är tidlös och har en högblank yta. Den glanspolerade ytan gör att fälgarna ser vackra ut längre, de framträder på ett imponerande sätt. Lägg därtill att man har valmöjlighet till olika mönster. Den unika konkava looken understryker den sportiga känslan hos Japan Racing. Enbart denna sportiga design med sitt konkava utseende gör att du kan egendesigna en sportbil från en vanlig bruksbil.

Du kan filtrera fälgar utifrån modellnamn, färg och storlek. De mest omtyckta fälgarna från Japan Racing Wheels är JR11, JR20, JR21, JR28, JR30 och JR34.

Vad väger fälgarna?
Det varierar beroende på val av fälg. Japan Racing Super Light Series är fälgar om du söker mycket låg vikt och då framförallt ofjädrad låg vikt. Detta gör att dina stötdämpare får arbeta mer effektivt, vilket ger större möjlighet till bra grepp mot vägbanan. En fälg i Super Light-serien väger oftast 8-9 kilo. JR Wheels har implementerat en tillverkningsteknik som kallas Flow Forming och som kan ge både högsta kvalitet och lägsta vikt på en aluminiumfälg. Japan Racing har flertalet valmöjligheter.