Just nu! Paketpris vid köp av däck+fälg!

PH Edition Kompletta hjul Tesla 3 - Pirelli   8x18 ET35 Bilden är en referensbild. Storlek, bredd och inpressning kan påverka djup och utseende.

PH Edition Kompletta hjul Tesla 3 - Pirelli 8x18 ET35

Anpassad för Summer Winter


20995 kr
Svea Paymentplan

Delbetala räntefritt från 1708.6 kr/mån


3 månader (räntefritt)
6957.35 kr/mån
6 månader (räntefritt)
3598.15 kr/mån
12 månader (räntefritt)
1708.6 kr/mån
24 månader
1078.75 kr/mån
36 månader
658.85 kr/mån

Passa på nu att köpa dina kompletta vinterhjul till Tesla 3

Ingår: 4st vinterdäck 235/45 VR18 TL 98V PIRELLI WSZERO3 (T0) XL NCS

Ingår: 4st PH Edition II Avia 8"Black 8x18 5x114,3 ET35 C64,1

Du får dina hjul monterade och balanserade
PCD
Antal

Leveranstid: 1-3 arbetsdagar

Finns i lager

Säker beställning online

 
Det ingår:
Passa på nu att köpa dina kompletta vinterhjul till Tesla 3
Ingår: 4st 235/45 VR18 TL 98V PIRELLI WSZERO3 (T0) XL NCS (Tesla märkta)
Ingår: 4st PH Edition II Avia 8"Black 8x18 5x114,3 ET35 C64,1
NCS är Pirellis Noice Cancelling System, för att minska ljudnivån inuti kupén.
TPMS sensorer med bluetooth
Du får dina hjul monterade och balanserade

PH Edition är en klassisk och stilren fälg som kombinerar klass och kvalité. Med en totalvikt på 3048 kg klarar den av vikten av de flesta elbilarna som finns idag. Fälgarna är direkt anpassade efter Tesla 3, men går även att använda på andra bilar som har samma PCD/ET/NAV. PH Edition II Alvia 8 är den ultimata vinterfälgen, den har en speciell lack som tål vägsaltet och är utformad så att snön inte ska packa ihop sig lika lätt på fälgen. Med få ekrar är fälgen även lätt att rengöra från smuts.


  • Modellnamn: Kompletta hjul Tesla 3 - Pirelli
  • Storlek: 8 x 18
  • Bultmönster: 5x114.3
  • Inpressning: 35
  • Navhål: 64.1

Denna fälg har en multi PCD* kona som gör det möjligt att ändra mellan 9 olika bultdelningar i en och samma fälg.

Tack vare detta är det möjligt att ta med fälgarna även vid ett byte av bil.

Dock ska du absolut inte ge dig på att ändra bultindelning själv. Detta kräver specialverktyg, som bland annat pressmaskin och mätinstrument som endast ska hanteras av proffs. Så låt oss fixa den delen åt dig.


*PCD står för pitch circle diameter
Varför välja Däckline?

TPMS

TPMS står för tire pressure monitoring system. Som namnet antyder är det ett system för däcktrycksövervakning. Faktum är att TPMS involverar en ventil och en sensor, och det är också viktigt att veta att inte alla TPMS-system är skapade lika. Det finns två typer av TPMS-teknik – indirekt och direkt. Indirekt TPMS uppskattar däcktrycket indirekt genom att använda data från fordonets låsningsfria bromssystem (ABS). Direct TPMS är ett varningssystem som varnar föraren om det sker en förändring av lufttrycket i ett eller flera av däcken.

100% Passningsgaranti

100% PASSNINGSGARANTI. Ja du läste rätt! vi erbjuder dig hela 100% passningsgaranti. När du söker ett komplett hjul, däck eller fälg genom Däckline´s snabbsök garanterar vi att det passar din bil. Det enda du behöver veta är ditt registreringsnummer. Skulle varorna inte passa bilen trots att du angett rätt registreringsnummer så byter vi ut varorna mot passande. Du är i trygga händer! Däckline är en ledande aktör i branschen med ett gediget team av experter. Vi tillverkar fälgar på egen regi och har över 120 varumärken på dackline.se 

Senaste tekniken

Toppmodern anläggning med branschens bästa teknologiska lösning för säkerhet och återvinning. Från tillverkning till smidig montering och "road force" balansering - Vi hanterar alla storlekar på både däck och fälgar. Bland våra fälgar finns Imaz IM5 - Sveriges mest googlade fälg 2022. Välj kvalitet, välj Imaz. I produkt, i bemötande, och i uppföljning strävar vi efter att överträffa oss själva och framförallt att överträffa våra kunders förväntningar, något vi lyckats göra i mer än 20 år. Ta bara en titt på våra hundratals fina omdömen!

DELA MED DIG