Just nu! Paketpris vid köp av däck+fälg!

A.M 7x16 ET35.0 CB66.50 5x112 Silver Bilden är en referensbild. Storlek, bredd och inpressning kan påverka djup och utseende.

A.M 7x16 ET35.0 CB66.50 5x112 Silver

Anpassad för Summer Winter


825 kr
Svea Paymentplan

Delbetala räntefritt från 95 kr/mån


3 månader (räntefritt)
301.25 kr/mån
6 månader (räntefritt)
169.25 kr/mån
12 månader (räntefritt)
95 kr/mån

PCD
Antal

Leveranstid: 1-3 arbetsdagar

Finns i lager

Säker beställning online

 
Billiga, prisvärda vinterfälgar. Fälgar som tåler tuffa väderförhållanden. Lätta att rengöra, tåler vägsalt och smuts. De perfekta vinterfälgarna för dig som vill köra med stabila vinterfälgar, utan att spendera en förmögenhet. Finns i färgen silver som är snygg på alla bilar.

  • Modellnamn: A.M
  • Storlek: 7 x 16
  • Bultmönster: 5x112
  • Inpressning: 35
  • Navhål: 66.6

Denna fälg har en multi PCD* kona som gör det möjligt att ändra mellan 9 olika bultdelningar i en och samma fälg.

Tack vare detta är det möjligt att ta med fälgarna även vid ett byte av bil.

Dock ska du absolut inte ge dig på att ändra bultindelning själv. Detta kräver specialverktyg, som bland annat pressmaskin och mätinstrument som endast ska hanteras av proffs. Så låt oss fixa den delen åt dig.


*PCD står för pitch circle diameter
Varför välja Däckline?

TPMS

TPMS står för tire pressure monitoring system. Som namnet antyder är det ett system för däcktrycksövervakning. Faktum är att TPMS involverar en ventil och en sensor, och det är också viktigt att veta att inte alla TPMS-system är skapade lika. Det finns två typer av TPMS-teknik – indirekt och direkt. Indirekt TPMS uppskattar däcktrycket indirekt genom att använda data från fordonets låsningsfria bromssystem (ABS). Direct TPMS är ett varningssystem som varnar föraren om det sker en förändring av lufttrycket i ett eller flera av däcken.

100% Passningsgaranti

100% PASSNINGSGARANTI. Ja du läste rätt! vi erbjuder dig hela 100% passningsgaranti. När du söker ett komplett hjul, däck eller fälg genom Däckline´s snabbsök garanterar vi att det passar din bil. Det enda du behöver veta är ditt registreringsnummer. Skulle varorna inte passa bilen trots att du angett rätt registreringsnummer så byter vi ut varorna mot passande. Du är i trygga händer! Däckline är en ledande aktör i branschen med ett gediget team av experter. Vi tillverkar fälgar på egen regi och har över 120 varumärken på dackline.se 

Senaste tekniken

Toppmodern anläggning med branschens bästa teknologiska lösning för säkerhet och återvinning. Från tillverkning till smidig montering och "road force" balansering - Vi hanterar alla storlekar på både däck och fälgar. Bland våra fälgar finns Imaz IM5 - Sveriges mest googlade fälg 2022. Välj kvalitet, välj Imaz. I produkt, i bemötande, och i uppföljning strävar vi efter att överträffa oss själva och framförallt att överträffa våra kunders förväntningar, något vi lyckats göra i mer än 20 år. Ta bara en titt på våra hundratals fina omdömen!

DELA MED DIG