American force

American force fälgar

American Force kan man se som en symbol för styrka, kvalitet och amerikansk hantverksskicklighet. Med nästan två decennier i branschen har de blivit en ledare inom tillverkning av fälgar. Från att de startade i Miami med väldigt liten anläggning, till en toppmodern anläggning i York, South Carolina idag. American Force har alltid strävat efter att vara i framkant av innovation och design, vilket de har lyckats med.

Precision, kvalitet och amerikansk innovation

Varje fälg från denna tillverkare är unikt tillverkad med precision och omsorg. Med över 27 CNC-maskiner och en automatiserad pulverlackeringslinje, skapar American Force fälgar som inte bara är robusta och hållbara, men också tilltalande rent utseendemässigt. De är stolta över att vara det enda varumärket i USA med en egen helt egen fälg-gjutningsanläggning, vilket markerar en ny era för varumärket och hela industrin.

American Force har även blivit uppmärksammade för sitt kundbemötande och support och det styrker att de levererar och är kända för sina robusta fälgar, de värdesätter kundfredställandet väldigt högt och strävar efter att göra alla sina kunder nöjda.

Med en rad olika stilar och anpassningsalternativ, erbjuder American Force en produkt för varje bilägare. Oavsett om du letar efter en robust dually fälg eller ett elegant monoblock, så är vi nästan säkra att de har något för just dig.

 

American force

För närvarande inga American force i lager.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.