American racing

American racing fälgar

American Racing, en ikon inom bilindustrin, har en rik historia och en outtröttlig passion för prestanda. Sedan starten 1956 har American Racing varit en ledare inom fälgar, stil och kultur. De har inte bara varit närvarande, de har definierat och omdefinierat vad det innebär att vara bäst. Från deras dominans på racingbanor runtom i världen till deras tuffa attityd på gatorna. American Racing vilar aldrig.

Deras årtionden långa arv inom amerikansk motorsport har cementerat deras position som en av de mest betrodda fälgtillverkarna i världen. När du hör namnet ska du tänka på att det är mer än ett namn. Det är ett löfte om kvalitet, hållbarhet och stil som du kan lita på.

American Racing TTF – Tradition möter innovation

Den helt nya American Racing TTF är mer än bara en fälg, det är en direkt ättling till det mest berömda och firade hjulikonen: Torq Thrust. TTF är designad och konstruerad exklusivt för den senaste generationen av amerikanska muskelbilar. Från Dodge Challengers och Chargers till Ford Mustangs och Chevrolet Camaros, kombinerar TTF skarp styling, konkav konstruktion, fantastisk passform och tillräckligt med plats för bromsoken för att kunna kylas, allt detta i ett och samma paket.

Men det slutar inte där. Med dessa fälgar kan du ge din moderna muskelbil den andan som de klassiska bilarna hade på 1960-talet. Det är en hyllning till det förflutna, men med en blick mot framtiden. Det är American Racing - där tradition möter innovation.

 

American racing

För närvarande inga American racing i lager.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.