Anomaly

Anomaly

Carbonado Anomaly-fälgar representerar det bästa inom aluminiumfälgar. Carbonado har gjort sitt namn känt sedan 2010 och har fortsatt att vinna erkännande och en stor skara nöjda användare. Varje detalj i projektets skapande är noga genomtänkt, och strikt kvalitetskontroll och övervakning av tillverkningen av fälgar har understrukit dess framgång. Det breda utbudet av storlekar för fälgar har ytterligare ökat varumärkets popularitet. Carbonado erbjuder aluminiumfälgar från 14" till 22" med varierande bredd och offset (ET).

 

Fördelarna med aluminiumfälgar är många. Deras lätta vikt och hållbara konstruktion bidrar till bättre prestanda och bränsleeffektivitet. Aluminiumfälgar minskar också den osprungna vikten på bilen och möjliggör effektivare kylning av bromsok. Dessutom tillåter de användning av bredare däck, vilket förbättrar bilens grepp på vägen. Carbonado Anomaly-fälgarna har inte bara överlägsna tekniska egenskaper utan också en exklusiv design. Deras attraktiva utseende passar perfekt in i den senaste trenden inom bilindustrin och erbjuder en mängd olika stilar, från elegant klassisk till sportig och futuristisk design.

 

Med olika färgvarianter och finishar kan Carbonado-fälgarna anpassas till nästan alla bils utseende och färgscheman. Dessa fälgar är inte bara snygga och prestandaoptimerade utan också certifierade av Automotive Institute. Med PIMOT-konformitetsmärket och det registrerade B28-säkerhetsmärket garanterar Carbonado-fälgar säkerhet och tillförlitlighet. Dessutom är de TPMS Ready, vilket innebär att de är kompatibla med nästan alla direkt TPMS-system, vilket ger en säker och trygg körupplevelse. Med Carbonado Anomaly-fälgar får du inte bara stil utan också säkerhet och prestanda.

För närvarande inga Anomaly i lager.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.