Barzetta

Barzetta fälgar

Vilka är Barzetta?

 

Barzetta wheels är ett varumärke som tillverkas i Amerika. De skapar fälgar med bra kvalitet i många olika utföranden. De görs i många olika färger och storlekar, vilka erbjudes som utmärkta fälgar. Fälgarna är specialdesignade för att framhäva de stora och mäktiga bilarna som finns, speciellt i Amerika. Vill du ge din bil en magisk touch är dessa fälgar absolut att rekommendera. Fälgarna ger ett välvårdat utseende och ser unika ut.

 

Vision

 

Visionen för detta märke är att skapa mer passion och uppfylla krav och önskningar för alla bilentusiaster där ute. De har satsat mycket på utseende och det lilla extra, samtidigt som de har väldigt höga krav på bra kvalitet. Barzetta vill alltid ligga steget före och vara målbilden för innovation. De vill alltid se till att bilkörning ska vara roligt och spännande för alla bilförare, därför är det otroligt viktigt för företaget att aldrig känna sig klara.

 

De prioriterar ständig utveckling och förbättring, detta är något de jobbar med dagligen. Allt för att vara kundernas bästa alternativ, med Barzetta-andan så tror företaget att många bilförare kommer fortsätta falla pladask för dessa fälgar, speciellt om man bryr sig om stil och passion för sin bil.


Sköter man skötseln på dessa fälgar kommer dem hålla i många år. Kvalitén är som sagt på topp och är det perfekta valet för dig som är ute efter exemplariska fälgar som ger dig stil och känsla av passion. Barzettas fälgar passar de flesta bilmärken. Genom att ange rätt mått på dina däck bör det dyka upp ett alternativ som passar din bil. Det finns även olika färger och modeller att välja mellan. Barzettas fälgar ger din bil ett lyft, det känns som att bilen är helt ny!

Vårda fälgarna väl 

 

Man kan säga att polerade fälgar passar bäst till sommarbruk. Saltet på vägarna kan förstöra polerade ytor. Det spelar ingen roll vilken tillverkare det är, blir lika på alla fälgar. På vintern är det bäst att ha målade Barzetta fälgar. Som sagt så är det väldigt viktigt att ta hand om sin bil, inte minst bilens fälgar. Tänk på att använda rätt produkter och rätt skötsel.

 

Gör man det på rätt sätt minskar risken för slitage och till exempel att fälgarna rostar på grund av olika kemikalier. Så, när du skaffar dig ett par nya Barzetta fälgar till din bil glöm inte att ge dem kärlek. Ska du köra dem på vintern så glöm inte att använda målade fälgar för bättre långvarig hållbarhet!

 

Barzetta

För närvarande inga Barzetta i lager.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.