Beyern

Beyern fälgar

Beyern

 

Beyern är en unik tillverkare av eftermarknadshjul som är specialdesignade och byggda för att passa perfekt på BMW-fordon. Beyerns fälgar är inte kopior av original BMW-fälgar, utan är istället specifikt designade för att ge en förbättrad och mer personlig körupplevelse.

 

Eftersom Beyern enbart tillverkar hjul för BMW-fordon kan företaget tillverka utan några kompromisser. Alla Beyern-hjul är navcentrerade och helt kompatibla med din BMW på alla sätt som verkligen betyder något.

 

Beyerns fälgar klarar alla teststandarder

 

Beyerns eftermarknadsfälgar har genomgått omfattande tester och uppfyller alla viktiga teststandarder i världen, vilket gör dem till en pålitlig och säker lösning för BMW-förare som vill uppgradera sina fordon med högkvalitativa eftermarknadsfälgar. Beyerns fälgar har klarat av de stränga testerna enligt den tyska TUV-standarden, den japanska JWL-standarden samt den amerikanska SAE-standarden.

 

Populära fälgar

 

Mesh - Det som verkligen skiljer Mesh från andra fälgar är dess detaljer. Med en uttalad läpp och tio framträdande "stämgaffeln" ekrar som strålar ut från en försänkt mittnav till en mycket polerad yttre cylinder, är Mesh verkligen en av en slags design. Fälgarna finns tillgängliga i flera olika färger, inklusive briljant krom, klassiskt silver med spegelskuret ansikte och i glanslöst med kromläpp.

 

Antler - Beyerns Antler fälg är en unik och modern tolkning av BMW:s klassiska näthjulsstil. Antler-hjulet har ett mönster med tio ekrar med skarpa hörn och tredimensionell yta som endast är möjlig genom Beyerns användning av avancerad designmjukvara. Hjulet är skapat för att passa perfekt på BMW:s sportiga stötfångare och är utformat för att förbättra utseendet på den ultimata körmaskinen.

 

Beyern

För närvarande inga Beyern i lager.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.