Coro Wheels

Coro Wheels fälgar

Coro fälgar

Coro erbjuder ett unikt urval av hjul designade speciellt för den europeiska föraren. Coro är byggd utan kompromisser, vilket ger dig stil, styrka och prestanda insvept i oöverträffad kvalitet. Varje hjul är exakt konstruerat, vilket resulterar i en finjusterad körupplevelse och ett distinkt, modernt utseende för ditt fordon.

 

På Coro vägrar man att nöja sig med medelmåttighet. Utbudet av lättmetallfälgar erbjuder överlägsen kvalitet, intelligent design och unik stil.

 

Deras revolutionerande hjul tillverkas i en toppmodern fabrik som är specialiserad på att omforma högkvalitativa lättmetallfälgar. Varje hjul är tillverkat med hjälp av datorstyrda lågtrycksgjutmaskiner, över 30 produktionsprocesser och en unik aluminiumlegering.

 

Stolta över sitt produktionsnav

 

På Coro är man stolta över sitt produktionsnav, som rymmer banbrytande anläggningar för tillverkning av högkvalitativa fälgar. Fabriken är inte bara TÜV-godkänd utan även ISO-certifierad, vilket innebär att varje steg i produktionsprocessen övervakas noggrant för att säkerställa följdriktighet och precision.

 

Fabriken är certifierad enligt följande ramverk:

 

·       E.T.R.T.O Standards

·       UN-ECE Certification

·       ISO 9001 Quality Certificate

·       TÜV Approved Production Plant

 

Populära fälgar

 

CRW-A1 – Denna eleganta 5-ekrade fälg kommer säkerligen att vända huvudena. Med sitt eleganta men kraftfulla utseende låter CRW-A1 alla veta att du har kommit.

 

CRW-A5 –Med sin fler ekrade legeringsdesign är detta hjul lätt i vikt men stor på styrka och prestanda, vilket ger din bil en enastående kvalitet.

 

CRW-A6 – CRW-A6 är en modern klassiker. Den traditionella 5-ekrade lättmetallfälgen finns i 4 olika storlekar och 5 finish, vilket gör den perfekt lämpad för alla förare som letar efter en stark, skarp look.

 

För närvarande inga Coro Wheels i lager.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.