Dub

Dub

Dub Wheels är en framstående aktör inom fälgindustrin, känd för sin innovation och kvalitet. Med en produktlinje som sträcker sig från 18" till 32", de erbjuder en mängd olika fälgar för alla typer av fordon, från personbilar till stora stadsjeepar.

En värld av valmöjligheter

Det som gör Dub unika är att de erbjuder en rad med olika produkter så som helgjutna fälgar, flerdelade fälgar och spinners. Deras nya 2-delade "Platinum Series" fälgar är väldigt populära, med storlekar som sträcker sig från 24x9 till 28x10. Dessa fälgar erbjuder en unik kombination storlekar och utseende, vilket gör dem till ett utmärkt val för alla som vill förbättra och få deras vrålåk att stå ut i mängden.

Framtidens fälgar idag

För de som söker det senaste inom spinnerteknologin, erbjuder Dub "Stunnrz" spinners. Dessa spinners kommer med Dub's nya 2-delade, riktade basfälg, Dazed. Stunnrz finns i storlekar från 24x9 till 28x10, och erbjuder kunderna möjligheten att välja mellan att snurra eller inte snurra. Dessa spinners erbjuder en unik och iögonfallande look som verkligen gör att ditt fordon sticker ut.

Dub Wheels är också stolta över att erbjuda en rad nya modeller för 2023. Dessa inkluderar Clout, Crooked, Dirty Dog, Flex, G.O.A.T, OG, Phoenix, Royalty och Wooze. Varje stil erbjuder en unik design och estetik, vilket gör att kunderna kan hitta den perfekta fälgen för deras fordon. Oavsett om du letar efter något klassiskt och elegant eller något djärvt och iögonfallande, har Dub Wheels något för dig.

 

Dub

För närvarande inga Dub i lager.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.