Fairway alloys

Fairway alloys fälgar

 

När du hör Fairway Alloys, hoppas vi att du tänker på en banbrytande aktör inom fälgindustrin. Deras djupt rotade engagemang för enastående design och robust konstruktion har gjort dem till en leverantör med tillförlitlighet och kvalitet.

En tradition av innovation

Fairway Alloys har över 35 års erfarenhet av att skapa de finaste fälgarna och däcken på planeten. De har tagit sin passion för fordon från vägen till golfbanan, med samma öga för detaljer och prestanda. Varje produkt är noggrant designad och konstruerad i USA, vilket garanterar att du får en produkt som inte bara ser bra ut utan också presterar på topp.

Kvalitet som varar

Med sin livstidsgaranti som Fairway Alloys erbjuder på sina fälgar behöver du inte vara rädd att någonting oväntat händer. Om du böjer, bryter eller spricker någon fälg, ersätter de den. Det är deras löfte till dig som kund och de ser fram emot att tjäna dig med sina fantastiska produkter.

Mer än bara fälgar

Deras produktkatalog består inte enbart av fälgar, de är så klart kända för sina fälgar, men de erbjuder också en rad tillbehör och tjänster för att förbättra din upplevelse. Från golfvagnsdäck till monterings kit, hos denna leverantör har allt du behöver för att skapa en unik och personlig körupplevelse.

Varje produkt från Fairway Alloys är stolt tillverkad av Wheel Pros, LLC. Detta garanterar att du får en produkt som är byggd för att hålla och som kommer att ge dig många års tillförlitlig service.

 

Fairway alloys

För närvarande inga Fairway alloys i lager.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.