Ferrada

Ferrada fälgar

Vilka är Ferrada?

 

Ferrada fälgar har funnits i cirka 15 år och grundades i USA. De har huvudkontoret i Texas och varumärket är känt som ett av världens lyxigaste vad gäller fälgar. Det kostar lite mer att investera i ett par ferrada fälgar, men man får vad man betalar för. Även i Sverige är dessa fälgar väldigt attraktiva.

 

Deras startpunkt var att tillverka perfekta hjul. Deras ferrada hjul är unika av sin sort. De har vacker design och hjul som är väldigt konkava. Målet med dessa hjul var att skapa den perfekta balansen mellan form och funktion, vilket de också lyckades med. Ferrada är stolta över att kunna ge alla sina kunder en livstidsgaranti på deras hjul och fälgar.

 

Tillverkningsprocess

 

Tillverkningsprocessen är väldigt specifik. Varje hjul genomgår en noggrann kontroll för att säkerhetsställa att allting är korrekt. Ferradas fälgar och hjul går alla i genom så kallade JWL och VIA specifikationer. Vilket gör dem till det bästa valet för de bilförare som är väldigt måna om deras bilar.

 

Storlekarna på dessa hjul och fälgar finns mellan 19-24 tum. Det går att få många olika modeller och design på dina ferrada fälgar. Företaget hjälper dig mer än gärna att skräddarsy efter dina önskemål. Det kan dock vara lite svårt att hitta den bästa storleken till alla bilar. Det är viktigt att ta hänsyn till diameter, bultmönster, bredd och mitthål. Det måste skapas en ultimat kombination som passar till bilens kaross, broms och fjädring. Varje specifik bilmodell kan behöva en annorlunda hjulmontering. Man får inte heller glömma bort bilens däck.

 

Om en montering ska göras är det viktigt att kontrollera designen på däckens väggar. Tack vare Ferradas expertis kan dem hjälpa bilägare att hitta rätt storlek på däcken anpassat efter varje bil och dem tar hänsyn till hur hjulmonteringen måste göras.

 

Hög kompetens

 

Ferrada har mycket hög kompetens och erfarenhet av att genomföra hjulbyten och installationer/monteringar på många olika bilar, speciellt exotiska och lyxiga bilar. Det är sällan dem inte har klarat av ett genomföra ett projekt eller arbetsuppdrag. Företaget vill förse alla deras kunder med högklassig service och dem vill vara först på bollen när det kommer till utveckling och ny teknik.

 

 

Ferrada

För närvarande inga Ferrada i lager.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.