Moto metal

Moto metal fälgar

Moto Metal, grundat år 2002, är varumärket för de som vågar visa upp sig. Det är för de som står enade i att försvara sin egenartade rebelliska persona mot samhällets normer. Moto Metal är inte för mainstream bilentusiasten, det är för de vilda.

Deras fälgar är den ultimata symbolen för en kultur av orädda individer. Precis som sina ägare, spelar de inte efter alla normerna satta av samhället. De är den sista biten av en maskin byggd för att utmana normen - högljudda och redo att få käkar att ramla.

Moto Metal har blivit som en livsstil. Det är för de starka individualisterna som gärna gör uppror mot konventionerna. Fälgarna är gjorda för dig som kör stora 4x4 fordon, pickuper eller de lite tuffare SUV:arna. Ofta matchar man fälgarna med däck som har ett kraftigt mönster och de tål stenskott och annat slitage extremt bra. Därav kan vi konstatera att de gör tuffa fälgar med mycket karaktär.

Nya produkter och innovationer

Moto Metal fortsätter att hitta innovativa lösningar med nya produktlanseringar som MO810 Legacy, Stinger och många fler. Varje ny produkt är ett steg framåt i design och prestanda, vilket gör Moto Metal till en förebild inom fälgindustrin med inriktning på robusta fälgar, speciellt för de som är ute efter offroad fälgar utan desslike.

 

Moto metal

För närvarande inga Moto metal i lager.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.