NOVUS

NOVUS fälgar

Novus fälgar

 

Novus Wheels erbjuder ett brett utbud av storlekar och passar för alla typer av fordon. Den senaste serien är designad för att passa alla bilar med sin unika tillverkningsprocess som betonar både stil och finish.

 

Novus Wheels är stolt över sitt engagemang för kvalitet och design, och tillhandahåller ett stort urval av hjul för alla smaker. Företaget grundades 2008 och är fortfarande familjeägt och drivs, med heltidsanställd personal som är dedikerade till att producera hjul av högsta kvalitet.

 

Huvudkontoret ligger i USA

 

Med sitt huvudkontor i USA erbjuder Novus Wheels även bilstyling och service, vilket gör dem till en one-stop-shop för alla dina fordonsbehov. Företagets fälgar har snabbt etablerat sig som en positiv nykomling på den svenska marknaden.

 

Oavsett om du letar efter högpresterande hjul eller helt enkelt vill förbättra din bils utseende, har Novus Wheels dig täckt. Med fokus på stil, kvalitet och design erbjuder Novus Wheels ett stort sortiment av alternativ som uppfyller dina behov. Så varför nöja dig med vanliga hjul när du kan förbättra din åktur med Novus Wheels?

 

Novus tillverkar alla sina fälgar med Flow Forming teknik

 

Novus Wheels revolutionerar branschen genom att använda banbrytande Flow-Formed-teknik i alla sina hjul, vilket ger en helt unik körupplevelse. Denna innovativa teknik resulterar i betydligt lättare och starkare hjul, vilket gör Novus Wheels till det ultimata valet för högpresterande entusiaster.

 

För närvarande inga NOVUS i lager.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.