Ocean Wheels

Ocean fälgar

Vilka är ocean wheels?

 

Ocean wheels tillverkas av fälgtillverkaren Aabenraa och de har producerat snygga trendiga fälgar sedan 2009. De har ett brett utbud med fälgar i många olika designer och färger. Är du ute efter en prisvärd fälg som finns i stor variation och attraktiv design så borde du spana in Ocean wheels sortiment.

 

Välkänt varumärke

 

Ocean wheels är ett varumärke som har varit populära i många år på grund av deras snygga fälgar samt låga pris. De erbjuder grymma fälgar till konkurrenskraftiga priser. Fälgarna brukar främst synas på Volvo, BMW, Audi, Mercedes och Volkswagen men finns i många olika setups i 15-22 tum.

 

Varumärket har många snygga fälgar. Men vilka är deras populäraste modeller? Vi listar dem nedan.

 

MK18

Detta är en av, eller kanske till och med Sveriges kändaste fälg. MK18 påminner om Volvos gamla MK18 modell, fast i modernare tappning. Därav har fälgen blivit mycket populär på äldre Volvo bilar såsom 740, 850, 940 och 240. Även Volvo V70. Den finns i pampiga färger såsom guld och rosa.

 

Cruise

Cruise är en enkel fem ekrad fälg. Den här fälgen passar på det flesta bilarna, och är lika snygg och stilren på en Volvo som Mercedes. Finns i många storlekar och olika ET mått, vilket gör att det passar på många bilar.

 

Storm

Ocean storm är inte bara en snygg och sportig fälg, utan har även andra fördelar med sig. Fälgen har presterat mycket bra i olika tester, som har påvisat att Ocean Storm påverkar både säkerheten och bränsleförbrukningen positivt. Fälgarna kom ut 2021 och har tagit marknaden med storm. Dels för sin kaxiga design, dels att de är extremt lättviktiga.

 

DTM

Ocean DTM är en klassiker som har varit en storsäljare i många år. Den har en rejäl och bred, polerad fälgbana med mycket djup. Den påminner lite om gamla tidens racing fälgar. Passar främst till Volvo bilar. Finns dock inte i lika många storlekar som övriga ocean wheels modeller.

 

Ocean Wheels
SÖK PÅ DIN BIL

Mata in registreringsnummer och sök passande däck eller fälg till din bil.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.