OXXO

OXXO fälgar

Vilka är Oxxo?

 

Oxxo wheels är en tysk fälgtillverkare, som är känd för att tillverka högkvalitativa fälgar med modern design. De erbjuder ett brett utbud av fälgar i olika storlekar och stilar för att passa olika bilmodeller och kundens personliga smak.

 

Fälgarna tillverkas med högteknologiska maskiner och moderna tekniker för att säkerställa hög kvalitet och hållbarhet. OXXO Alloy Wheels är också kända för att erbjuda ett brett utbud av färger och finisher för att matcha bilens utseende.

 

De är ett ganska välkänt varumärke och säljs via återförsäljare och webbutiker, de är vanligtvis lite dyrare än andra varumärken men detta beror på att det är högkvalitativa fälgar.

 

OXXO Alloy Wheels är ett bra val för personer som söker ett estetiskt tilltalande och hållbart alternativ till standardfälgar till sin bil.

 

Hög standard

 

Oxxos fälgar representerar stil, prestanda och enkelhet. Fälgarna har fått många certifieringar, bland annat är de TUV och ISO certifierade. Det är tyska ingenjörer som ligger bakom tillverkningen av fälgarna, och de nöjer sig bara med det bästa. Fälgarna kan användas under både sommardäck och vinterdäck.

 

Populära fälgar

 

Brave - En femekrad splitfälg som är både sportig och mångsidig. Fälgen finns i två färger: silver och svart. Brave är en mycket hållbar fälg som klarar av alla klimat.

 

Elan - Elan är en mycket populär fälg som säljs flitigt runt om i hela världen. Den har en mycket tilltalande design som många gillar.

OXXO
SÖK PÅ DIN BIL

Mata in registreringsnummer och sök passande däck eller fälg till din bil.

OXXO / Pictus / Silver

OXXO

Pictus / Silver

2-3 dagar

Dimension 6.5x16 / ET 39

fr. 39.01 kr/mån
494 kr/st

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.