Rautamo

Rautamo fälgar

 

Rautamo fälgar

 

Rautamo är ett finskt företag som har varit i däckbranschen sedan 1986 och erbjuder en rad högkvalitativa produkter och tjänster.

 

Rautamo erbjuder en rad däck produkter, inklusive sommar-, vinter- och helårsdäck, samt en mängd olika fälgar. Företagets produkter tillverkas av högkvalitativa däcktillverkare från hela världen, vilket säkerställer att de är både högkvalitativa och prisvärda.

 

Rautamo Wheel Fashion

Rautamo Wheel Fashion är en division av Rautamo. Wheel Fashion-divisionen är specialiserad på att erbjuda högkvalitativa, snygga fälgar för en rad fordon, inklusive bilar, stadsjeepar och lastbilar.

 

Rautamo Wheel Fashion tillhandahåller en rad fälgdesigner för att passa en mängd olika smaker och preferenser. Oavsett om du letar efter en klassisk, tidlös design eller något mer modernt, har Rautamo en rad alternativ att välja mellan. Företagets fälgar är tillverkade av prima material, såsom aluminium, och är konstruerade för att ge utomordentlig styrka och hållbarhet.

 

Utöver sin stilfulla design har Rautamo Wheel Fashion förbundit sig att tillhandahålla fälgar som är kompatibla med en rad olika fordon. Företaget har fälgar i en mängd olika storlekar och Offsets, vilket säkerställer att de kan användas på många bilar, lastbilar och stadsjeepar.

 

Alla fälgar uppfyller strikta standarder

 

Rautamo Wheel Fashions engagemang för kvalitet är uppenbart i dess ytterst noggranna test- och certifieringsprocess. Alla företagets fälgar genomgår en serie tester för att säkerställa att de uppfyller stränga kvalitetsstandarder, såsom TUV- och JWL-certifiering. Detta garanterar att kunderna kan vara säkra på att de köper fälgar som håller högsta kvalitet och uppfyller strikta säkerhetsstandarder.

 

SÖK PÅ DIN BIL

Mata in registreringsnummer och sök passande däck eller fälg till din bil.

Rautamo / Swan Silver /

Rautamo

Swan Silver

2-5 dagar

Dimension 9.5x20 / ET 42

fr. 102.18 kr/mån
3610 kr/st
Rautamo / Tettsut Black Matt /

Rautamo

Tettsut Black Matt

2-5 dagar

Dimension 8x18 / ET 43

fr. 104.13 kr/mån
3706 kr/st

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.