Rohana

Rohana fälgar

Vilka är Rohana?

 

Rohana fälgar har ungefär 20 års erfarenhet inom hjulbranschen. Sedan 2000 talet har de erbjudit unika och rediga fälgar till marknaden. På grund av den höga kompetensen och passion som har lagts ner på dessa fälgar har det blivit väldigt populärt att många olika aktörer har viljat bli återförsäljare runt om i hela världen. Dock görs grundtillverkningen i Taiwan. I Sverige finns det en distributör som heter Lars Kleenman. De vanligaste bilarna som använder Rohana fälgar är bilar från Japan och Europa.

 

Hög kvalité

 

Rohana fälgar är gjorda av hög kvalité. De har storlekar mellan 19 till 22 med en bredd som kan gå upp till 12 vilket är speciellt. Det är väldigt populärt att använda dessa fälgar till mer lyxiga bilar som har hög prestanda. Dessa fälgar har även en speciell design. Fälgarna har ett konkavt utseende med monoblock. Vill man ge en unik touch till sin bil så är Rohana något för dig! Samtidigt som de ger ett lyxigt uttryck så håller de även en hög standard när det kommer till kontroll av kvalité och säkerhet.


Rohana fälgar försöker alltid vara uppdaterade inom trender och utveckling. De har olika serier för deras fälgar som skapar olika mönster. De har 3 olika serier som säljs till över 40 olika länder. En ny serie som heter Forged series, en annan serie heter The rolled forged series och den serien som skapades först, RC series. Rohana är känt internationellt för att vara en av de största fälgvarumärkerna.

 

Genom dessa 20 år inom branschen har dem fått verktygen för att kunna skapa de bästa fälgarna för alla entusiaster. Så, är du någon som älskar känslan av lyx för din bil så är dessa fälgar definitivt något för dig. Du får inte bara snygga fälgar, du kan också räkna med en superkvalité med hög prestanda och hållbarhet.

 

Mer än bara ett varumärke

 

Rohana vill poängtera att deras varumärke är så mycket mer än just ett varumärke. De har lagt ner hjärta och själ dessa fälgar och drivs av att ständigt utvecklas. Genom deras passion och engagemang vill de kunna erbjuda alla deras målgrupper det bästa inom alla områden. Tack vare deras service och utbud lovar dem dig att du inte blir besviken.

 

 

 

Rohana

För närvarande inga Rohana i lager.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.