Rota

Rota fälgar

Vilka är Rota?

 

Rota fälgar har funnits på marknaden i över 30 år och tillverkas i Asien, av Philippine Aluminium Wheels som faktiskt var en av de första hjultillverkarna i just Asien. De går under ett bolagsnamn som heter PAWI och företaget drivs av en man som heter Romy Rojas. Han har haft en lång passion och kärlek för motorsport och är idag en stor exportör av dessa fälgar.

 

Både internationell och nationell export förekommer

 

Rota fälgar säljs idag i över 17 olika länder. Dessa hjul och fälgar är intensivt testade för att upprätthålla en livslång hållbarhet och enastående kvalitet. Företaget jobbar hårt för att vara unika och erbjuda stor expertis inom fälgar. Deras vision bygger på att kunder ska bli 100 % nöjda och att arbetsmiljön för deras anställda är trivsam och säker. Företaget använder sig även av speciella datorprogram som ska kontrollera att alla krav på deras fälgar uppfylls, som till exempel säkerhet, kvalité och utseende.

 

Produkter med kvalité

 

Sedan start har företaget fokuserat på att göra lättmetallfälgar till den bästa produkten. All tid och engagemang har lagts ner på dessa fälgar för att göra dem helt perfekta. Deras fokus har varit att skapa en enastående konstruktion som kan hålla en unik prestanda och samtidigt innehålla bra material och ge ett snyggt utseende till din bil.

 

Den så kallade PAWI-familjen är idag väldigt medveten om vad kunderna efterfrågar. Det som kunderna vill ha är metallfälgar som är lätta och ser professionella ut, men framförallt så ska dem behålla en hög kvalité. Detta är något som Rota fälgarna absolut lovar enligt PAWI. Körning ska kännas kul och passionerat!När du ska köpa Rota fälgar så tänk på att köpa äkta vara, det finns falska kopior där ute. Se till att gå till en seriös hjulhandlare. Ta en titt på din bil innan du beställer dessa hjul eller fälgar. Rota fälgar tillverkas med fyra bulthål och oftast har vi fem bulthål i Sverige. Dessa fälgar har dock många fördelar, man får välja mellan några få eller många ekrar, du kan i princip välja vilken färg du vill.

 

Äger du en racing bil är dessa fälgar ett toppen-komplement. Förutom snygga och kvalitativa fälgar så får du bra garantier och varje hjul och fälg genomgår flera kontroller innan dem går till försäljning.

Rota

För närvarande inga Rota i lager.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.