SVF

SVF fälgar

SVF fälgar

 

2003 etablerades Savini Wheels med syftet att tillhandahålla högkvalitativa fälgar som låter kunderna uttrycka sin personlighet genom fordonskulturen. Som entusiaster själva ville dem skapa ett sortiment som passade individuella stilar.

 

Man insåg att inte alla hade samma preferenser, så därför började man sträva efter att omfamna kunders unika personligheter genom produkter, vilket återspeglar samma nivå av individualitet som inspirerade 'Savini Forged'-linje.

 

Ursprungligen en lokal tillverkare

 

Företagets tillvägagångssätt visade sig vara framgångsrikt, vilket ledde till att de utökade produktutbudet till att inkludera 'Black di Forza'-linjen för den spontana entusiasten. Ursprungligen en lokal tillverkare baserad i södra Kalifornien, fick Savini snabbt ett världsomspännande erkännande som ett välrenommerat varumärke.

 

För att hålla sig uppdaterade med de senaste teknologierna och trenderna inom hjulindustrin, bestämde företaget sig för att utveckla en egen Mono Form-teknik som används för att skapa SV-F-serien. Företaget tror att den här tekniken är framtiden för hjulindustrin och de är stolta över att ligga i framkant av denna innovation.

 

Banbrytande och innovativ anläggning

 

Savini Wheels drivs från en banbrytande anläggning i Anaheim, Kalifornien, som inrymmer ett komplett försäljnings-, marknadsförings-, design-, ingenjörs- och tillverkningsteam, samt (6) CNC-maskiner och över 3 000 artiklar på hyllan för att säkerställa det bästa i branschen.

 

Med ett fortsatt fokus på innovation har Savini utökat sitt distributionsnät till över 30 länder världen över. Företagets engagemang för fordonsindustrin har hjälpt det att bibehålla detta momentum.

 

 

SVF

För närvarande inga SVF i lager.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.