Tuff

Tuff fälgar

Vilka är Tuff? 

 

När man ser en Tuff fälg på en off road truck är det ett ord man tänker på: Macho! Den här fälgen är rå, robust och så snygg att blicken fastnar på den. Tuff har exploderat hos offroad fans! Fälgarna finns med olika ytbehandling och fräsning samt i olika utföranden som exempelvis konkav.

 

Vem står bakom Tuff fälgen?

 

Amerikanska Tuff A.T. Wheels är det snabbast växande off road märket i USA. Man designar och bygger ett brett sortiment av trendledande fälgar som passar på jeepar och "trucks". Det finns mängder av olika designer och storlekar from 15 tum ända till 26 tum eftersom Tuff vill vara säkra på att de har något för alla kunder. Det spelar ingen roll om du har ett aggressivt, rått fordon eller ett som du använder dagligen. Tuff kan erbjuda allt du önskar och till ett pris som du oftast har råd med.

Har Tuff fälgen bra kvalitet?

 

Tuff fälgen spelar på en egen bana, det vill säga man står i en klass för sig bland robusta aluminiumfälgar. Om du kör mycket offroad, på grusiga grova vägar och ute i terrängen är detta fälgar som är perfekta för dig. Det finns ingen starkare fälg för terräng än denna fälg - och att den även är en fröjd för ögat gör ju inte saken sämre. Den är en macho-fälg!

Rubusta och råa offroad fälgar i centrum

 

Om du vill ha en riktigt snygg sommarfälg för din SUV och är beredd att betala lite mer ska du ta en titt på T4B Gloss Black W/Milled Spoke Left. Detta är en underskön fälg med tio delade ekrar som är snett vinklade in den svarta fälgen. Supersnyggt! Men det kostar runt 8000 - 9000 kronor per fälg.
Ett annat riktigt läckert alternativ för under 3000 kronor är T1A Matte Black W/Gloss Black Lip något att tänka på. Den är betydligt råare och ger ett mer farligt och äventyrligt intryck också beroende på vilken bil du sätter den på.


Tuff har också snygga och mer välstädade fälgar för personbilar, dessa verkar dock inte vara varumärkets profilprodukter även om man lagt innovation och design på dem. Dessa är också inte lika lätta att få tag på i Sverige på samma sätt som offroad fälgarna. Det är förstås också så att offroad fälgarna inte har samma konkurrens och därför skiner starkast. Med kvaliteten i topp är detta inget billigt märke, men det är värt varenda krona och mer därtill.

Tuff
SÖK PÅ DIN BIL

Mata in registreringsnummer och sök passande däck eller fälg till din bil.

Tuff / T1A MATTE BLACK W/GLOSS BLACK LIP / Black

Tuff

T1A MATTE BLACK W/GLOSS BLACK LIP / Black

2-5 dagar

Dimension 9x20 / ET 15

fr. 89.46 kr/mån
2983 kr/st

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.