Victor equipment

Victor equipment fälgar

Victor Equipment är mer än bara en vanlig fälgtillverkare - de har en djup passion för Porsche. Med en dedikerad inriktning på att skapa fälgar exklusivt för Porsche, har denna tillverkare blivit synonymt med kvalitet och precision. Varje fälg är skapad med den senaste teknologin och de mest avancerade legeringarna, vilket garanterar en perfekt passform och enastående körupplevelse.

Men man kan lätt tro att Victor Equipment är enbart experter inom fälgar, men de är även experter på Porsche. De strävar efter att vara den mest kunniga leverantören av eftermarknadsfälgar för Porsche i världen. Därmed har de också en väldigt tydlig målgrupp. Med det bredaste sortimentet och det största lagret av eftermarknadsfälgar för Porsche, erbjuder de inte bara valmöjligheter, utan också de bästa passformerna i branschen.

Teknik och innovation

Teknologin bakom deras fälgar är en av Victor Equipment framgångsfaktorer, därav är de också oerhört stolta över den. Från sofistikerad CAD-utrustning till tyska ingenjörsstandarder och metallurgiska framsteg är varje aspekt av deras produktion utformad för att frigöra kreativitet och producera starkare samt lättare fälgar.
Dessutom är deras fälgar så lika Porsches originalfälgar att de till och med kan använda Porsche:s originalnavkapslar.

Med allt detta konstaterat kan vi vara säkra att Victor Equipment är inte bara ett varumärke bland alla andra, det är en tillverkare med en stark passion för Porsche samt har en hängivenhet till kvalitet och precision. Om du bryr dig om din Porsche, vill bara ha det bästa och mest anpassade, gör du rätt i att välja Victor Equipment.

 

Victor equipment

För närvarande inga Victor equipment i lager.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.