Just nu! Paketpris vid köp av däck+fälg!

Imaz Fälgar

Imaz fälgar: våra egna kvalitativa fälgar

Vi som driver Däckline har mångårig erfarenhet från branschen och tyckte därför det var med all rätt som vi lanserade våra egna fälgar under namnet Imaz Wheels. Dessutom såg vi ett behov för riktigt snygga och funktionella fälgar för rimliga priser på den rådande marknaden och beslutade oss för att försöka fylla det utrymmet.

Idag har vi ett brett sortiment med robusta och väldesignade Imaz Wheels fälgar som passar lika bra på vanliga bilar som exklusiva sportbilar. Glöm inte använda vår regnummersök för att garantera att dina nya Imaz fälgar passar dina hjuldimensioner.

Imaz fälgar till vanliga & exklusiva bilar

Är du intresserad i att utrusta bilen med ett set av våra egentillverkade fälgar hittar du hela sortimentet här på sidan. Vidare har vi samlat detaljerad information om våra bästsäljande fälgar från IM-serien och FF-serien.

Imaz IM-serie

IM-serien är de mest populära Imaz fälgarna och här finns något, från din vardagliga bruksbil till exklusiva sportbilar. Precis som med allt vi gör är dessa fälgar lika robusta som de är stilrena. 

 • Imaz IM3 – en av våra äldre och fortfarande mycket populära fälgar kallas Imaz IM3. 18, 19 eller 20 tum.

 • Imaz IM5 – utan tvekan den bäst säljande Imaz fälgen. Trots att det är många år sedan vi först lanserade den så är den än idag omåttligt populär. Fälgen är tillgänglig i flera finish, bland annat röd, svart, chrome och gunmetal. 18, 19, 20 eller 22 tum.

 • Imaz IM9 – är också en något äldre modell som fortfarande uppskattas av många av våra kunder men som sagt men säkert ersätts av nyare modeller. 18, 19 eller 20 tum.

 Detta är bara ett urval av de mest populära Imaz fälgarna i IM-serien men vårt utbud inkluderar fler modeller, däribland nyheterna IM13, IM14 och IM8.

Imaz FF-serie

FF-serien är en av de mest spännande sortimenten på marknaden med fälgar utformade till att utstråla total lyx. Målet med dessa är att erbjuda fälgar som, med relativt enkla medel, ger din bil ett ordentligt lyft. Som du ser i utbudet är fälgarna exklusivt utformade för att skapa en stilren och iögonfallande profil.

 

 • FF550 - en ganska enkel fälg tillgänglig i vitt eller svart och en favorit hos de som vill ha en bil med klassiskt utseende. 19, 20 eller 22 tum.

 • FF660 - denna robusta fälg ger ett stabilt uttryck och kan beställas i olika färger för att matcha bilens design. 19 eller 20 tum.

 • FF689 - en av våra nyare fälgar med en snygg spindeldesign, tillgänglig i flera färger. 19 eller 20 tum.

Alltid rätt Imaz fälgar till rätt bil med smart sökfunktion

Fördelen med att beställa nya Imaz fälgar från Däckline är att vi samarbetar med Carlinkment som är en ledande leverantör av sökfunktioner för registreringsnummer och hjul. Tjänsten är kopplad till över 10 miljoner fordon i Norge och Sverige och försäkrar att du alltid beställer fälgar som passar dina hjul.

 

Som pricken över i:et är sökfunktionen enkel att använda. Allt du behöver göra är att knappa in ditt registreringsnummer eller bilmodellen så filtrerar systemet automatiskt ut alla Imaz fälgar som passar din bil.

 

Systemet har bland annat stöd för inpressning (ET), bultcirkel, bult- och mutterdiameter samt däckdimension. På så sätt kan du alltid vara säker på att dina nya Imaz fälgar passar din bil som handen i handsken.

 

Trots detta är det vissa saker du måste överväga innan du placerar din beställning och medan du monterar fälgarna. 

När du beställer nya fälgar:

 • Kontrollera dimensionerna på dina hjul

 • Granska bultmönster & bultcirkeln

 • Knappa in ditt registreringsnummer i sökfältet

 • Prov montera fälgarna och se att de passar ordentligt

 • Kör in fälgarna (och däcken om du beställt det)

 • Ta alltid hjälp av ett proffs om du inte har kunskapen att byta fälgar själv

 * Behöver du hjälp med däckbyten eller att montera nya fälgar är du varmt välkommen till vår butik, verkstad och däckhotell i Helsingborg.

Säkert och smidigt att beställa Imaz fälgar online

Eftersom vi själva designar och tillverkar Imaz fälgar kan vi alltid garantera att det håller högsta möjliga standard samt att fälgarna levereras i nyskick.

 

Skulle det mot förmodan vara så att fälgarna skadas under leveransen till dig eller om något fel uppstått under tillverkningen, har vi generösa garantier som skyddar dig som slutkund. 

 

Besök våra Villkor för mer information om leveransvillkor och garantier.

Experter på fälgar, däck och kompletta hjul

Som sagt har vi mångårig erfarenhet från bilbranschen med ett tydligt fokus på däck, fälgar och allt som berör hjulen.

Utöver Dackline.se och Imaz Wheels har vi ett däckhotell, butik och verkstad i Helsingborg. Här kan du bland annat få hjälp med att montera nya fälgar, byta däck och även förvara däcken under de säsonger då du inte använder dem. Vi säljer även Imaz fälgar och alla andra varor du hittar här på sajten direkt i butiken.