Goodyear

Goodyear däck

Vilka är Goodyear?

Goodyear Tire & rubber company är ett amerikanskt företag som grundades redan 1898. De tillverkar däck och gummiprodukter, och är idag en av de ledande däckföretagen i världen. 

 

Goodyear äger även Sebring, som är ett budgetdäck. Goodyear utvecklar sin teknik ständigt med innovativa lösningar, och ligger alltid i framkant. Dom jobbar aktivt för att förbättra framtiden inom däckindustrin. 

 

En hållbar framtid

 

Goodyear strävar efter en hållbar produktion. Deras huvudmål är: hållbara inköp, driva en ansvarsfull verksamhet, ha en inspirerande arbetsmiljö och driva en hållbar produktion. 

 

Med den snabba utvecklingen som sker arbetar Goodyear ständigt för att förbättra sina prestationer. De strävar efter att bygga en bättre framtid för världen omkring oss genom att utveckla innovativa teknologier och förbättrad produktkvalité. 

 

Testvinnande däck

 

Goodyear ligger i topp när det kommer till att tillverka prisvinnande däck. De har producerat både sommar och vinterdäck som har rankats på topp i många kategorier.

 

Bäst i test sommardäck

 

GOODYEAR EFFICIENTGRIP PERFORMANCE 2 - Med i topplistan - Detta däcket är känt som ett prisvärt sommardäck med bra grepp oavsett underlag. Levererar relativt låg bränsleförbrukning samt trygg och säker körning. 

 

Goodyear Eagle f1 Asymmetric 6 - Testvinnande sommardäck - ett högpresterande däck som levererar komfort, tystnad och exakt styrförmåga. Däcket har även bra grepp vid inbromsningar.

 

EfficientGrip 2 SUV - Efficientgrip 2 SUV är specialkonstruerat för SUV bilar samt fyrhjulsdrivna bilar. Däcket erbjuder enastående körsträcka och utmärkt prestanda i både vått och torrt väglag. Enligt tester har däcket mycket goda köregenskaper på alla underlag.

 

Bäst i test vinterdäck

 

Goodyear Ultra Grip Arctic 2 - Ett testvinnande dubbdäck som har mycket bra grepp på asfalt samt snö och is. Däcket är ganska tystgående trots dubbarna. Däcken har bredare spår vilket gör att det kommer in mer snö och bidrar till bättre väggrepp. 

 

GOODYEAR ULTRAGRIP ICE 2 - Ett testvinnande Nordiskt friktionsdäck. Ger en bra komfort, bra grepp och presterar mycket bra på våta underlag. 

 

Goodyear ultragrip 9 - Ett friktionsdäck som har fått mycket beröm för att vara bränslesnålt. Däcket har även bedömts vara välbalanserat och ha mycket bra grepp på torra underlag. 

Goodyear
SÖK PÅ DIN BIL

Mata in registreringsnummer och sök passande däck eller fälg till din bil.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.