Centara

Centara fälgar

Centara däck

 

Centara är ett däckmärke som förser konsumenter med högkvalitativa, prisvärda däck för ett brett spektrum av applikationer. Företaget är baserat i Kina och är ett alternativ för Cachland. Centaras däck är kända för sin prisvärdhet och säkerhet, vilket gör dem till ett populärt val för kunder över hela världen.

 

En av de unika aspekterna av Centara är deras användning av stordriftsfördelar och moderna tillverkningsanläggningar för att leverera billiga bil-, touring-, högprestanda-, SUV- och lastbilsdäck till konsumenterna.

 

Ett stort urval på däck

 

Centaras produktlinje inkluderar vinter-, terräng och även helårsdäck, vilket gör dem lämpliga för alla typer av fordon. Denna mängd olika alternativ ger kunderna flexibiliteten att välja det perfekta däcket för deras behov, oavsett om det är för dagligt bruk eller extrema körförhållanden.

 

För kunder som letar efter något som liknar Centara rekommenderar vi på Däckline andra däckmärken som Nankang, GT Radial eller Sailun.

 

Populära däck

 

Centara Vanti A/S - Den är designad för att passa många olika fordon som kräver utökat slitage och lång livslängd på däcken. Den optimala mönsterdesignen förbättrar däckslitaget och fordonets körsträcka, medan den speciella slitbaneblandningen förlänger däckslitaget utan att kompromissa med bromsprestanda. Den robusta däckkonstruktionen förbättrar också däckens hållbarhet, stabilitet och övergripande komfort.

 

Centara Adventure A/T - Är ett mångsidigt däck som möjliggör den mest krävande körningen på terräng. Den erbjuder enastående grepp på olika underlag, från asfalt till grus eller lera. Den nya slitbanedesignen ger kontinuerlig dragkraft, medan den förstärkta sidoväggen och höljeskonstruktionen hjälper till att ge högre körsträcka och hållbarhet.

SÖK PÅ DIN BIL

Mata in registreringsnummer och sök passande däck eller fälg till din bil.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.