PowerTrac

PowerTrac däck

Powertrac däck

 

Powertrac Tire Co, Ltd. är ett ledande försäljningsföretag som specialiserat sig på distribution av högkvalitativa däck under varumärket Powertrac. Företaget är anslutet till Shandong HAOHUA Tire Factory, en känd tillverkare av TBR- och PCR-däck etablerad 2011.

 

Beläget i Weifang, Shandong, sträcker sig HAOHUA-fabriken över 106 hektar och har över 6 000 anställda. Fabrikens toppmoderna anläggningar har en imponerande total produktionskapacitet på 25 miljoner PCR-däck och 5 miljoner TBR-däck.

 

HAOHUA-fabriken är känd för sin kvalité

 

HAOHUA-fabriken är känd för sitt engagemang för kvalitet och excellens, vilket framgår av dess certifieringar, inklusive CCC, ECE, DOT, GCC, SMARK och INMETRO. Dessa certifieringar är ett bevis på företagets engagemang för att förse kunder med produkter av högsta kvalitet som uppfyller globala standarder för säkerhet, tillförlitlighet och prestanda.

 

Populära däck

 

Här är toppdäck från Powertrac som är kända för sin hållbarhet, prestanda och prisvärdhet.

 

Powertrac CityTour - CityTour är ett premium sommardäck som är perfekt för stadskörning. Den har en högkvalitativ kiseldioxidblandning som säkerställer överlägset grepp på våta och torra vägar, vilket gör den till ett pålitligt alternativ för förare i alla väderförhållanden. Däcket är designat med ett unikt slitbanemönster som minskar buller och säkerställer smidig hantering. Dess robusta konstruktion gör den långvarig och motståndskraftig mot slitage.

 

Powertrac SnowTour - SnowTour är ett exceptionellt vinterdäck som erbjuder utmärkt grepp och kontroll på snötäckta och isiga vägar. Den har en speciell slitbanedesign som säkerställer maximalt grepp och stabilitet i snöiga förhållanden. Däcket är också konstruerat med en unik sajpdesign som förbättrar våt- och torrhantering.

PowerTrac
SÖK PÅ DIN BIL

Mata in registreringsnummer och sök passande däck eller fälg till din bil.

PowerTrac VanTour
PowerTrac
PowerTrac VanTour

1-3 dagar

D
C
165/70 R14 | 89 | R
fr. 42.05 kr/mån
644 kr/st

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.